آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود

دستور مخبر به ۲ وزیر برای حل مشکلات حوضه آبریز زاینده‌رود

معاون اول رئیس جمهور تا ساعاتی دیگر از طریق شبکه خبر با مردم اصفهان صحبت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 19
کد خبر: ۱۱۰۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، بنابر اعلام شبکه خبر محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور تا ساعاتی دیگر از طریق این شبکه با مردم اصفهان صحبت می‌کند.

 

تجمع نجیبانه مردم و کشاورزان اصفهان صبح امروز با حضور هزاران نفر از مردم این استان در حمایت از جریان دائمی زاینده‌رود برگزار شد.

 

لحظاتی پیش اعلام شد معاون اول رئیس جمهور به وزرای نیرو و جهاد کشاورزی دستور داد درباره مشکلات حوضه آبریز زاینده‌رود در سه استان چهارمحال و بختیاری، اصفهان و یزد اقدام کنند.

 

در شرایطی که کشاورزان اصفهان از یک هفته پیش به صورت مسالمت‌آمیز و بدون توجه به مسائل حاشیه‌ای و موارد سیاسی، در بستر خشک رودخانه زاینده‌رود در محل پل خواجوی اصفهان تجمع کرده‌اند، صبح امروز این رودخانه خشک شاهد حضور هزاران نفر از مردم اصفهان بود که نسبت به عدم جریان این رودخانه معترض بودند.

 

تجمع کشاورزان اصفهانی در بستر خشک رودخانه زاینده‌رود از هفته گذشته آغاز شده و بر اساس اعلام آنها، صبح امروز، تجمع مردم اصفهان به منظور حمایت از جریان زاینده‌رود با حضور گسترده اقشار مختلف مردم آغاز شد.

 

بنابر بیانیه‌ها و توصیه‌های اقشار مختلف مردم، گروه‌های مختلف کشاورزان و سایر چهره‌های اصفهان، این تجمع بدون هرگونه قصد سیاسی و صرفاً در حمایت از جریان رودخانه‌ای برگزار شد که سال‌ها است با بی‌مهری دچار مشکلات مختلفی شده است.

 

جریان رودخانه زاینده‌رود در ماه‌ها و سال‌های گذشته به دلیل عدم مدیریت صحیح آب، از یک رودخانه پرآب دائمی با نوسانات مختلفی مواجه شده و این موضوع، مشکلات بسیاری را برای مردم و کشاورزان اصفهان ایجاد کرده است.

 

 

مشکلات مالی قابل توجه کشاورزان اصفهانی که معیشت آنها را دچار اختلال کرده، از مهمترین مشکلاتی است که این روزها شاهد آن هستیم.

 

از سوی دیگر به دلیل خشکسالی قابل توجه بستر خشک رودخانه، موضوع فرونشست شهر اصفهان، آثار تاریخی این شهر و سایر نقاط استان، رفته رفته جدی تر شده و زنگ خطری را در این زمینه به صدا در آورده است.

 

جمعه هفته گذشته علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو برای بررسی مشکلات زاینده‌رود و حوضه آبریز اصفهان به این شهر سفر کرد و در جریان مشکلات کشاورزان اصفهان قرار گرفت. وی در جمع کشاورزان اصفهانی قول داد که خواسته عدالت توزیع آب در جای جای استان‌های مرکزی کشور محقق شود.

 

به گفته سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان مقرر شده مبلغ یک هزار و 500 میلیارد تومان از طریق صنایع، تامین و در صندوق سازگاری با کم‌آبی به جهاد کشاورزی تحویل شود تا بین حقابه‌داران تقسیم شود.

 

قرار است تا ساعاتی دیگر معاون اول رئیس‌جمهور درباره این موضوعات با مردم اصفهان صحبت‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار